keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Ensimmäinen kilpailupäivä takana! (7.7.2010)Ohi on ensimmäinen kilpailukoitos.

Aamu sujui edelleen upeasta säästà nautiskellen. Aamupäivällä meillä oli soundcheck Temple du Bas´ssa, jossa ensimmäinen kilpailuosuus lauletaan.

Kilpailuorganisaatio tarjosi lounaan yliopiston ruokalassa ja reipas kävely takaisin hotellille takasi ruoan sulamisen. Tässä säässä pitää huolehtia erityisesti juomisesta, jotta lämpö ei tee tepposia.

Iltapäivällä treenasimme hotellilla, lähinnä nostatimme tunnelmaa ja varmistelimme. Pientä jännitystä oli tietenkin ilmassa, kun pukeuduimme Vuokkoihin ja kuljimme halki kaupungin odottelemaan kilpailuvuoroa.

Ja me teimme sen! Olisikohan voinut enää paremmin mennä!? O Crux, Sypressiportilla, Sydämeni laulu ja Salve Regina olivat ensimmäisessä osiossa. Kun purkauduimme ulos lavalta olivat itku ja nauru lähekkäin. Ja kun vieruskaveri kertoi pyyhkineensä kyyneleitä Sydämeni laulun jälkeen, on vain pakko toivoa, että lauloimme itsemme myös yleisön ja tuomarien sydämiin.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavia tunnelmia ja kuvia! Kiitos, kun jaatte niitä täällä. Itku ja nauru on täälläkin lähekkäin, kun olisi niin kiva olla siellä. Terkut kaikille! T. Elina J.

Sammalkallion Toimistohiiri kirjoitti...

Jee, hyvä te! Tsemppiä edelleen jatkoon!

Lukijat